Swift a lóverseny világába is betört

Nem. Nem kell megijedni. Az Oasis cikk után sem alakulunk át zenei lappá, de mára jutott egy újabb zenei kapcsolódású lóverseny hírünk.

sd.jpg

Taylor Swift őrület zajlik világszerte, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az elmúlt hónapokban az énekesnő The Eras Tour elnevezésű koncertsorozata minden elképzelhető sikert felülmúlt, ezzel párhuzamosan legújabb albuma, a The Tortured Poets Department a zenei listák élén landolt. Swift minden idők egyik legsikeresebb énekesnője és dalszerzője.

Több mint 200 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, valamint ő az első milliárdos, aki ezt a státuszt kizárólag zenéjének köszönhetően érte el, a Time magazin 2023-ban az Év Emberének választotta.

gjmmr6jxmaitsdi.jpg

Azt viszont talán kevesen gondolták, hogy egy napon a lóverseny vonatkozásában is találkozhatunk a nevével.

Taylor barátja, Travis Kelce ugyanis a közelmúltban versenyló tulajdonos lett, választása a hároméves Swift Delivery-re esett. A névegyezés véletlen lenne? Határozottan nem. A galopp eddig sem állt messze a Kansas City Chiefs játékosától, májusban a Kentucky Derby-n is tiszteletét tette.

Swift Delivery Mark E. Casse idomár kezei alatt készül, eddigi mérlege 9 startból, 2 győzelem, legutóbbi versenyén a Toronto Cup Stakes-ben második helyen galoppozott a célba. 

A tréner nyilatkozata alapján nagy lehetőséget látnak benne, így minden esély megvan rá, hogy a jövőben akár maga Taylor Swift is a lóverseny rajongók táborát erősítse.

Hogy egy klasszikust idézzek: „…Ready For It?”

Szöveg: Galkó Orsolya, kép: @TSTheErasTour X@mrwillw X

süti beállítások módosítása